«زمین‌شور معجزه» ی جنیفر لارنس کریسمس 2015 اکران می شود

شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۶

فاکس قرن بیستم فیلم «جوی» به کارگردانی دیوید او. راسل را کریسمس 2015 روانه پرده ی سینماها می‌کند.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از ورایتی، «جوی» بر اساس داستانی واقعی ساخته می‌شود و درباره جوی مانگانو مخترع «زمین‌شور معجزه» است.

انتخاب تعطیلات آخر سال برای اکران فیلم جدید دیوید او. راسل از تلاش استودیو برای مطرح کردن آن به عنوان یکی از رقبای فصل جوایز سینمایی خبر می‌دهد.

راسل اوایل سال 2014 اعلام کرد دوست دارد جنیفر لارنس نقش مانگانو را بازی کند. لارنس هم ماه پیش گفت به این پروژه علاقه‌مند است.

راسل و لارنس پیش از این در دو فیلم «دفترچه امیدبخش» و «حقه‌بازی آمریکایی» همکاری کرده‌اند. لارنس برای فیلم اول برنده اسکار بهترین بازیگر زن شد و برای فیلم دوم هم نامزد اسکار بود.

جان دیویس، جان فاکس و کن ماک پروژه «جوی» را تهیه می‌کنند. فیلمنامه را انی مامولو یکی از نویسندگان فیلم پرفروش «ساقدوش‌ها» (2011) نوشته است.

مانگانو اهل لانگ آیلند، پیش از آنکه وارد دنیای تجارت شود، مادری مجرد بود. او پس از اختراع یک زمین‌شور پلاستیکی - که با آن می‌توان بدون آلوده شدن دست‌ها کار کرد - یک امپراتوری درست کرد. مانگانو اکنون رئیس شرکت «اینجینیس دیزاینز» است.
 
لارنس این روزها در آتلانتا و اروپا در فیلم دو قسمتی‌ «مسابقات گرسنگی: زاغ مقلد» بازی می‌کند. «سه پادشاه» و «مبارزه گر» از دیگر فیلم‌های راسل است.

«جوی» پس از «ماموریت: غیرممکن 5» تولید پارامونت و «پاندای کونگ فو کار 3» تولید فاکس و دریم ورکس، سومین فیلمی است که کریسمس 2015 اکران می‌شود.
منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...