هندی‌ها «رمبو» می‌سازند

واکنش سیلوستر استالون
سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۸

هندی ها قصد دارند فیلم «رمبو» را با حضور تایگر شروف در نقش اصلی بازسازی کنند.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از بی بی سی، سید آناند اعلام کرد که در نسخه بالیوودی فیلم «رمبو» از رقص و آوازهای معمول فیلم های هندی اثری نیست. او در این باره گفت: "قرار نیست در فیلم«رمبو» این کارها انجام شود."


نسخه بالیوودی فیلم «رمبو» در جشنواره کن مطرح شده است و فیلمبرداری آن از اواخر سال شروع خواهد شد. تایگر شروف بازیگر سرشناس سینمای بالیوود در این اثر سینمایی نقش اصلی را بازی خواهد کرد.

آناند درباره ارائه این فیلم در جشنواره فیلم کن گفت: "رمبو نمادی جهانی و شناخته شده است. بنابراین شروع کار ساخت فیلم از بزرگ ترین جشنواره سینمایی جهان اهمیت بسیاری دارد". او در ادامه با اشاره به تاثیر فرهنگ هندی در فیلمنامه گفت: "این فیلم نیز همانند «اولین خون» جنجال برانگیز خواهد بود و شما را به تفکر وا می دارد."

سیلوستر استالون هفته گذشته در واکنش به ساخت نسخه هندی «رمبو» در فضای مجازی نوشت: "اخیراً جایی خواندم که هندی ها قصد دارند «رمبو» را بازسازی کنند. برای آنها آرزوی موفقیت می کنم. رمبو شخصیت بزرگی است."

آناند در این باره گفت: "استالون آنقدر مهربان بود که درباره ما بگوید. کار او همانند تاییدی آسمانی برای انجام این کار بود."

او در ادامه درباره واکنش احتمالی هواداران «رمبو» گفت: "می دانم که واکنش های هواداران «رمبو» بسیار متفاوت خواهد بود. آنها دوست ندارند که شخصیت محبوب شان را از دست بدهند."

شروف 27 ساله آنقدر خوب است که نمی توان حقیقت داشتن آن را باور کرد. او در این باره گفت: "به نظر من سیلوستر استالون تنها رمبو بوده است و خواهد بود. او قهرمانِ من است و من قصد ندارم جایگزین او شوم. من از دیدگاهی متفاوت به نقش نزدیک می شوم."

کار فیلمبرداری این اثر از اواخر سال جاری میلادی در ارتفاعات هیمالیا آغاز می شود و سال 2018 به سینما عرضه خواهد شد.
منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...