اسکار برای هوای بارانی آماده می‌شود

شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۶:۱۴

در حالی که احتمال هوای بارانی کم است، اما اسکار خودش را برای آماده بودن در این موقعیت مجهز می‌کند.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از هالیوود ریپورتر، در حالی که فرش قرمز اسکار پهن شده اما روی آن پوشیده شده است، مسئولان در حال زدن سقف هم هستند تا در صورت بارانی شدن اوضاع، مهمانان با مشکلی روبه رو نشوند.

در عین حال وضعیت امنیتی اطراف بلوار هالیوود کاملاً تحت کنترل است و همان طور که صنعت سینما آماده می‌شود تا بزرگ‌ترین جش سالانه خود را فردا شب (یکشنبه شب- صبح بامداد دوشنبه به وقت ایران) برگزار کند، مقامات اجرایی به احتمال وقوع باران نیز فکر می‌کنند.  

هوای جنوب کالیفرنیا در روزهای اخیر بسیار متغیر بوده اما احتمال وقوع باران کم است و احتمال می‌رود برای یکشنبه شب که مهمانان در حال ورود به هشتاد و نهمین مراسم اسکار در دالبی تئاتر هستند، باران بگیرد.

دیروز جمعه آخرین اخبار هواشناسی از احتمال وقوع 9 درصدی باران در زمان ورود مهمانان خبر داده بود. چنین احتمالی برای مراسم سال 2014 و 2015 نیز داده شده بود.



نه پلیس لوس‌آنجلس و نه مقامات آکادمی وقتی پای مسایل امنیتی به میان می‌آید در مورد جزییات صحبت نمی‌کنند اما در چند سال اخیر همواره شمار زیادی از ماموران و سگ‌های بمب یاب در محل حضور داشته‌اند.

چهره‌های امنیتی لباس شخصی نیز مثل سالهای پیش در این جمع حضور خواهند داشت.

هشتاد و نهمین مراسم اسکار به میزبانی جیمی کیمل برگزار و مستقیم از شبکه ABC پخش می‌شود. مراسم فرش قرمز از ساعت 4 بعدازظهر (به وقت محلی) شروع و پوشش خبری داده می‌شود. 

منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...