نتیجه پرونده سوءرفتار براد پیت

جمعه ۲۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۷:۴۱

پرونده تحقیقات درباره سوءرفتار براد پیت، بدون یافتن هرگونه مدرکی نشان‌دهنده رفتار نادرست این بازیگر بسته شد.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از امپایر، آنجلینا جولی یک روز پس از مجادله براد پیت با مداکس در یک پرواز خصوصی برای حفظ سلامت خانواده، درخواست جدایی از پیت را به دادگاه ارائه کرد. مداکس نخستین فرزندخوانده براد پیت و آنجلینا جولی است.

پس از آن مددکاران اجتماعی درباره احتمال سوءرفتار براد پیت با مداکس 15 ساله تحقیقات خود را آغاز کردند، اما سرانجام هیچ گواهی مبنی بر سوءرفتار این بازیگر نیافتند.

دپارتمان خدمات خانواده و فرزندان لوس‌آجلس اعلام کرده بود که نمی‌تواند در جریان بودن این تحقیقات را تایید کند.

جولی در دادخواستی که 19 سپتامبر برای جدایی به دادگاه ارائه کرده، حضانت کامل فرزندان را خواستار شده و دلیل جدایی را اختلافات آشتی‌ناپذیر عنوان کرده است.



این زوج سینمایی به غیر از مداکس دو بچه به نام‌های پکس و زهرا را نیز به فرزندی پذیرفته‌اند و علاوه بر آن سه فرزند به نام‌های شیلو، ناکس و ویوین نیز دارند.

این دو بازیگر برای کارهای بشردوستانه خود نیز معروف هستند. آنجلینا جولی از یک دهه پیش سفیر حسن‌نیت سازمان ملل متحد در امور پناهندگان است.

اخبار مرتبط:
توافق تازه براد پیت و آنجلینا جولی
سنگی که براد پیت پیش پای آنجلینا جولی انداخت
 

منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...