اسکار دی‌کاپریو فروش فرفره را بالا برد

چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۷:۱۵

کسب جایزه اسکار توسط لئوناردو دی‌کاپریو موجب شد تا فروش فرفره بالا برود.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از ایندپیندنت، فرفره وسیله‌ای بود که دی کاپریو در فیلم «آغاز» (2010) ساخته کریستوفر نولان، برای تشخیص واقعیت از خواب از آن استفاده می کرد و به آن خیره می‌شد. حالا با اهدای اسکار به این بازیگر، فروش فرفره هم بالا رفته است.

هر چند اسکار دی‌کاپریو به فیلم «آغاز» ربطی ندارد، اما در هر حال موجب شده تا توجه به فیلم‌های قبلی او هم بیشتر شود و در این میان فروش فرفره را که به عنوان "توتم" در فیلم «آغاز» مطرح بود، بالا ببرد.  

جالب این که قیمت متوسط این فرفره‌ها 32 پوند است و برخی از آنها حتی 60 تا 75 پوند نیز به فروش می‌روند و از موادی ساخته شده‌اند که می‌توانند تا 10 دقیقه بدون افتادن، به دورِ خود بچرخند.

این فرفره‌ها با مهندسی بالا ساخته شده‌ا‌ند و ماشین‌هایی به ارزش 350 هزار پوند، آنها را تراش می‌دهد.



در فیلم «آغاز» شخصیتی که دی‌‌کاریو نقش او را بازی می‌کرد، با یک تیم متخصص، رویاهای مردم را مدیریت می‌کرد و این مساله به جاسوسی شرکت‌ها بزرگ ارتباط داشت. او از یک "توتم" استفاده می‌کرد تا بین جهان رویا و واقعیت بتواند تمیز قائل شود و این وسیله همین فرفره بود.

اگر او در جهان واقع بود، فرفره بالاخره می‌افتاد، اما در دنیای رویا برای همیشه به چرخش خود ادامه می‌داد.

چنین امری هر چند در واقعیت ممکن نیست اما فرفره‌هایی ساخته شده‌اند که قیمت شان به 500 پوند هم می‌رسد و می‌توانند 20 دقیقه بچرخند.
منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...