در آستانه اسکار 2016: انیو موریکونه در پیاده‌روی هالیوود ستاره‌دار شد

شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۰

آهنگساز بزرگ و سرشناس ایتالیایی در آستانه برگزاری مراسم اسکار 2016 صاحب یک ستاره در پیاده‌روی مشاهیر هالیوود شد.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از رویترز، انیو موریکونه آهنگساز مشهور ایتالیایی با گرفتن یک ستاره در پیاده‌روی مشاهیر هالیوود تجلیل شد. این آهنگساز که از نامزدهای اسکار برای ساخت موسیقی فیلم «هشت نفرت‌انگیز» است، دیروز جمعه ستاره‌اش در پیاده‌روی مشاهیر را دریافت کرد.

موریکونه 87 ساله برای بیش از 450 فیلم موسقی ساخته و از دهه 1960 با فیلم‌های وسترن اسپاگتی مثل «خوب، بد، زشت» به شهرت رسید. آهنگسازی او تا فیلم «هشت نفرت‌انگیز» کوئنتین تارانتینو ادامه داشته است.

موریکونه در مراسم دیروز گفت: "آهنگسازان بین‌المللی که برای فیلم آهنگ ساخته‌اند، هرگز آنقدر که من امروز لذت برده‌ام، نبرده‌اند."

این آهنگساز کهنه‌کار و برجسته پیش‌قراول دریافت اسکار امسال است که یکشنبه شب به وقت آمریکا برگزار می‌شود. او تا کنون پنج بار نامزد اسکار شده بود.

موریکونه درباره دریافت اسکار هم گفت: "هرگز نمی‌توانم بگویم باید این جایزه به من برسد. هرگز فکر نکرده‌ام که باید این جایزه را دریافت کنم. فکر می‌کنم وقتی باید بگیرم، می‌گیرمش."



در این مراسم کوئنتین تارانتنیو کارگردان آمریکایی و هاروی واینشتاین از بنیانگذاران کمپانی واینشتاین برای ادای احترام به موریکونه شرکت کرده بودند.

واینشتاین از موریکونه به عنوان یکی از غنی‌ترین چهره‌ها در صنعت سینما یاد کرد که با آثارش موجب لذت خیلی‌ها شده است.

موریکونه که ساکن رُم است از سال 1961 کارش را با ساخت آهنگ فیلمی ایتالیایی شروع کرد. او سال 2007 یک اسکار افتخاری دریافت کرد. وی برای بزرگان سینما از برناردو برتولوچی گرفته تا سرجیو لئونه موسیقی متن فیلم ساخته است.

منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...