فرش قرمز برلیناله 66 پهن شد

گزارش تصویری افتتاحیه شصت و ششمین جشنواره فیلم برلین
جمعه ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰

فرش قرمز شصت‌ و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم برلین روز 11 فوریه (22 بهمن‌ماه) پهن ‌شد.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از خبرگزاری آلمان، شصت و ششمین جشنواره فیلم برلین به ریاست مریل استریپ دیشب کار خود را با نمایش فیلم «درود بر سزار!» ساخته برادران کوئن با بازی جورج کلونی آغاز کرد.

این جشنواره امسال با نمایش 400 فیلم کوتاه و بلند، مریل استریپ بازیگر سرشناس آمریکاییِ و برنده 3 جایزه اسکار را در راس هیات داوران بخش رقابتی خود دارد. کلایو اوون بازیگر آمریکایی، آلبا رورواچر بازیگر ایتالیایی، لارس ایدینگر بازیگر آلمانی، نیک جیمز منتقد انگلیسی، بریژیت لاکومب عکاس فرانسوی و مالگورزاتا شوموسکا کارگردان لهستانی اعضای گروه داوری را تشکیل می‌دهند.

امسال 18 فیلم برای کسب خرس‌های این جشنواره با هم رقابت می‌کنند که فیلم «اژدها وارد می‌شود» ساخته مانی حقیقی از جمله آنهاست. رفیع پیتز کارگردان ایرانی‌تبار نیز با فیلم جدیدش «من نِرو هستم» از حاضران در برلین است.

شصت‌ و ششمین جشنواره فیلم برلین 21 فوریه (دوم اسفند) به کار خود خاتمه می دهد.
منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...