دو فیلم قدیمی ژان-کلود وان دام بازسازی می‌شود

جمعه ۴ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۶:۳۹

«ورزش خونین» و «کیک‌بوکسور» دو فیلم رزمی که در دهه 1980 ژان-کلود وان دام را به شهرت رساندند، بازسازی خواهد شد.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از گاردین، ژان-کلود وان دام این روزها  فیلم‌ «بی‌مصرف‌ها 2» روی پرده دارد اما اکثر فیلم‌های اکشن او مستقیم از شبکه نمایش خانگی سر درمی‌آورند، با این حال دو فیلم اوایل دوران کاری این بازیگر/ورزشکار بلژیکی جایگاهی چنان "کالت" گونه پیدا کرده‌اند که قرار است بازسازی شوند.

دو فیلم مورد بحث «ورزش خونین» (یا «رینگ خونین») محصول 1988 و «کیک‌بوکسور» محصول 1989 هستند. این دو فیلم باعث شدند وان دام، چهره عضلانی برای خود اسم و رسمی به هم بزند و به یکی از نیروهای اصلی سینمای رزمی تبدیل شود.

در میان این دو پروژه، احتمالا «ورزش خونین» اوضاع بهتری خواهد داشت. این فیلم با حمایت شرکت پرقدرت رلتیویتی ساخته می‌شود و اد پرسمن تهیه‌کننده باسابقه آن را تهیه می‌کند. قرار است جیمز مک‌تیگ نسخه جدید «ورزش خونین» را کارگردانی می‌کند.

وان دام در فیلم اول نقش جوانی به نام فرانک (فرانکی) را بازی کرد که از اردوگاه آموزشی فرار می‌کند و به هنگ کنگ می‌رود تا در یک مسابقه مخفی ورزش‌های رزمی بازی کند. فیلم جدید ظاهرا بر ورزش رزمی واله تودو از برزیل متمرکز است. اسامی بازیگران هنوز اعلام نشده است.

اولین «ورزش خونین» با بودجه‌ای حدود 1.1 میلیون دلار ساخته شد و در خود آمریکا 11 میلیون دلار فروخت.

نسخه روزآمد شده «کیک‌بوکسور» را شرکت رادار پیکچرز تهیه می‌کند و استفن فانگ بازیگر و کارگردان هنگ کنگی بر کار نظارت دارد. وان دام در فیلم اول به نقش یک آمریکایی ظاهر شد که استاد موی تای یا تای بوکس است. او می‌کوشد یک مبارز بدذات را که برادرش را فلج کرد، شکست بدهد.

وان دام 53 ساله در سال‌های اخیر سعی کرد با بازی در فیلم‌هایی چون درام جنایی «جی‌سی‌وی‌دی» و کمدی بریتانیایی «بشقاب‌پرنده» از کلیشه فیلم‌های اکشن-ماجرایی فاصله بگیرد، اما به زودی با سومین فیلم «بی‌مصرف‌ها» به حوزه آشنا بازمی‌گردد.

منبع : فیلم نگاه
  • راضیه خضری
  • |
  • یکشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۳۸
  • |
  • ۰
  • |
  • ۱۱۴۹
  • |
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...