بتمن بازمی گردد

این بار بتمن در کنار سوپرمن
یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۲ ساعت ۷:۱۹

دو ابرقهرمان معروف انتشارات دی‌ سی کامیکس برای نخستین بار در یک فیلم سینمایی کنار هم قرار می‌گیرند.

به گزارش فیلم نگاه و به نفل از امپایر، شرکت برادران وارنر روز شنبه در گردهمایی سالانه کامیک-کان در سن دیگو در کالیفرنیا، به طور رسمی از تولید فیلمی سینمایی با حضور سوپرمن و بتمن خبر داد.

زاک اشنایدر که این روزها فیلم پرفروش «مرد فولادین» را روی پرده سینماها دارد، فیلم جدید را کارگردانی می‌کند و هنری کاویل نقش کلارک کنت/سوپرمن را تکرار خواهد کرد.

امی آدامز، دایان لین و لارنس فیشبرن دیگر بازیگران «مرد فولادین» هم در فیلم جدید حضور خواهند داشت. بازیگر نقش بتمن هنوز مشخص نشده است.

اسنایدر در بیانیه‌ای گفت: "از اینکه بار دیگر با هنری کاویل در دنیایی که خلق کردیم، کار خواهم کرد، بسیار هیجان‌زده هستم و بی‌صبرانه منتظرم دنیای دی‌سی را در فصل آینده گسترش بدهیم."

او ادامه داد: "اجازه بدهید رو راست باشیم، روبرو شدن سوپرمن و بتمن چیزی فراتر از اساطیر است، چرا که آن‌ها بزرگ‌ترین ابرقهرمانان قصه‌های مصور در دنیا هستند."

فیلمنامه را دیوید گویر فیلمنامه‌نویس «مرد فولادین» با همکاری اسنایدر می‌نویسد. 

کریستوفر نولان تهیه‌کننده «مرد فولادین» و کارگردان سه‌گانه «شوالیه تاریکی» به عنوان مدیر تولید با این پروژه همکاری می‌کند که قرار است سال 2015 اکران شود.

منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...