عباس کیارستمی نشان افتخار دولت ژاپن را گرفت

یکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰

عباس کیارستمی نشان افتخار دولت ژاپن دریافت کرد.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از گلف نیوز، عباس کیارستمی کارگردان سرشناس سینمای ایران 3 نوامبر مصادف با 12 آبان نشان افتخار «خورشید تابان‌، انوار زرین به همراه نقش گل» را که به زبان ژاپنی «Kyokujitsu Shoujusho» خوانده می‌شود، به پاس خدمات ارزشمند و مساعدت در ایجاد تبادلات فرهنگی و تفاهم متقابل بین ایران و ژاپن‌، ارتقا سطح فیلم در ژاپن و گسترش فرهنگ ژاپن در سراسر دنیا از جمله ایران را از طریق فعالیت‌های هنری، گرفت.

کیارستمی اخیرا فیلم «مثل یک عاشق» را در ژاپن‌ ساخت که در جشنواره‌ فیلم کن به نمایش درآمد.

این نشان در سفارت ژاپن در ایران به این کارگردان ایرانی اهدا شد و این سفارت اظهار امیدواری کرده است که کیارستمی همچنان به تلاش و مساعدت ارزشمند خود از جمله ایجاد روابط دوستانه متقابل بین ژاپن و ایران ادامه بدهد.

گفتنی است نشان افتخار دولت ژاپن امروز به 49 نفر اتباع خارجی این کشور اهدا شده که در بخش هنری کیارستمی این نشان را دریافت کرده است.


منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...