«بندر هاور» کوریسماکی انتخاب فنلاندی ها برای اسکار

جمعه ۲۵ شهریور ۱۳۹۰ ساعت ۹:۲

آخرین فیلم آکی کوریسماکی به عنوان نماینده سینمای فنلاند در اسکار انتخاب شد.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از اسکرین دیلی، فیلم «بندر هاور» آخرین ساخته آکی کوریسماکی به عنوان نماینده سینمای فنلاند برای رقابت در بخش فیلم های خارجی زبان هشتاد و چهارمین دوره مراسم آکادمی اسکار انتخاب شد.

بر پایه همین گزارش، کمیته انتخاب نماینده سینمای فنلاند به آکادمی اسکار اعلام کرد که آخرین ساخته سرشناس ترین فیلمساز و کارگردان فنلاندی تحت عنوان «بندرگاه» و خالق آثار موفقی همچون «کابوهای لنینگراد به آمریکا می روند» (1989)، «دختر کارخانه کبریت سازی» (1990)، «من یک قاتل زنجیره ای استخدام کردم» (1990) و «مرد بدون گذشته» (2002) به عنوان نماینده سینمای این کشور به آکادمی اسکار معرفی شده است.

«بندر هاور» برای نخستین بار در بخش مسابقه شصت و چهارمین جشنواره فیلم کن به نمایش در آمد که موفق به دریافت جایزه "فیپرشی" شد.

آکی کوریسماکی پیش از در سال 2002 برای فیلم «مرد بدون گذشته» در جشنواره فیلم کن برنده جایزه ویژه هیات داوران و در سال 2003 نامزد دریافت جایزه اسکار شده است.

لازم به ذکر است که اسامی نامزدهای هشتاد و چهارمین دوره مراسم آکادمی اسکار 24 ژانویه (4 بهمن) اعلام خواهد شد. مراسم اهدای جوایز اسکار این دوره نیز 26 فوریه (8 اسفند) برگزار می شود.


منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...