بالاترین نشان افتخار سینمای هند برای آمیتاب باچان
آمیتاب باچان «جایزه داداصاحب پالکی» بالاترین نشان افتخار سینمای هند را دریافت می کند.
به گزارش فیلم نگاه و به نقل از یو اس ای تودی، آمیتاب باچان اسطوره سینمای بالیوود بالاترین نشان افتخار سینمای هند جایزه موسوم به داداصاحب پالکی را دریافت می کند. این خبر توسط پرکاش جوادکار وزیر رسانه هند اعلام شد.
در بیانیه جایزه باچان آمده است: "آمیتاب باچان افسانه ای که موجب سرگرمی و الهام بخش شدن دو نسل از مردم شد به اتفاق آرا به عنوان دریافت کننده «جایزه داداصاحب پالکی» انتخاب شد. کل کشور و گروهی از مردم در سراسر جهان خوشحال هستند. صمیمانه ترین تبریک من نثار وی باد."
نام این جایزه بر اساس نام داداصاحب پالکی کسی که اولین فیلم هندی را در سال 1913 با نام «راجا هاریشچاندرا» کارگردانی کرد، انتخاب شده است.
آمیتاب باچان هم در واکنش به این خبر در توییتر خود نوشت: "واژه های اندکی برای واکنش به این افتخار یافت می شود، بسیار سپاسگزار و از صمیم قلب قدردان هستم."
باچان 76 ساله بیش از 50 سال است که در سینمای هند فعالیت می کند. او از سال 1969 بازیگری را آغاز کرده و در بیش از 200 فیلم به ایفای نقش پرداخته است.
باچان در هالیوود هم بازی کرده است که نخستین آن مربوط به فیلم «گتسبی بزرگ» ساخته باز لورمن با بازی لئوناردو دی کاپریو است.
دیدگاه ها
اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...