بازار جهانی در تسخیر یک فیلم ترسناک

شکست سنگین مک کاناهی و آن هاتاوی
چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۶:۷

«شیشه» ‌در دومین هفته اکرانش با فروش 19 میلیون دلار همچنان فیلم اول باکس آفیس آمریکا ماند و در عین حال «بچه ای که می خواست سلطان باشد» و «آرامش» موفقیت چندانی به دست نیاوردند.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از هالیوود ریپورتر، در حالی «شیشه» فیلم اول باکس آفیس آمریکا باقی ماند که فروش آن از نمایش در 3844 سالن سینما، 53 درصد کم شد. البته این بهتر از آن چیزی است که انتظار می‌رفت و مجموع فروش فیلم در 10 روز در بازار داخلی آمریکا به 73.6 میلیون دلار رسید. شیامالان کارگردان فیلم از سرمایه‌گذاران تولید آن هم بوده است.

در همین حال «شیشه» در دومین هفته اکرانش در باکس آفیس جهانی موفق ظاهر شد و فروش خود در 55 بازار فیلم را به 23.6 میلیون دلار رساند. به این ترتیب مجموع فروش فیلم در بازار جهانی به 162.7 میلیون دلار رسیده است.

دومین فیلم موفق هفته در بازار جهانی نسخه مناسب گروه سنی 13 سال «دِدپول 2» در بازار چین بود که با افتتاحیه 21.4 میلیون دلاری فروش جهانی خود را به 767 میلیون دلارر ساند و دومین فیلم پرفروش برای فاکس قرن بیستم شد.

در باکس آفیس داخلی آمریکا «بچه ای که می خواست سلطان باشد» ‌محصول مشترک آمریکا- بریتانیا از فیلم‌هایی بود که این آخر هفته نخستین اکران خود را تجربه کرد و با فروش 7.3 میلیون دلاری، در مکان چهارم بازار آمریکا قرار گرفت. این فیلم که در 3521 سالن سینما اکران شد با بودجه 60 میلیون دلاری ساخته شده است. این فیلم را جو کورنیش کارگردانی کرده و لوییس اشبورن سرکیس (فرزند اندی سرکیس) در آن در نقش پسر نوجوانی ظاهر شد که اکس‌کالیبو شمشیر افسانه‌ای شاه آرتور را پیدا می‌کند. ربکا فرگوسن و پاتریک استوارت دیگر بازیگران فیلم هستند. این فیلم با فروش 3.2 میلیون دلاری در بازار بین‌المللی در مجموع در بازار جهانی ظرف سه روز 10.5 میلیون دلار فروخته است.

«آرامش» در هفته افتتاحیه‌اش فیلم هشتم جدول فروش آمریکا شد. این فیلم مستقل نئو-نوآر با بازی ماتیو مک‌کاناهی و آن هاتاوی از نمایش در 2561 سالن سینما 4.8 میلیون دلار فروخت. این بدترین افتتاحیه فیلمی از هاتاوی در طول دوران کاری‌اش بوده است و مک‌کاناهی نیز در سالهای اخیر چنین تجربه ناموفقی نداشت.

«آرامش» به کارگردانی استیون نایت با نقدهای منفی منتقدها روبه رو شد و در سایت سینمایی سینمااسکور نیز امتیاز پایینی از مخاطبان گرفت. این فیلم درباره کاپیتان یک قایق ماهیگیری با بازی مک کاناهی است که همسر سابقش با بازی آن هاتاوی از او می‌خواهد تا همسر جدیدش را بکشد. دایان لین، جیسون کلارک و جرمی استرانگ دیگر بازیگران فیلم هستند.

در عین حال «قسمت بالا» با بازی کوین هارت و برایان کرانستون به فروش خود ادامه داده و 12.2 میلیون دلار دیگر فروخت تا در بازار داخلی فروشش را از سه هفته نمایش به 63.2 میلیون دلار برساند. با این حال فروش فیلم نسبت به هفته پیش 20 درصد کاهش داشت.

«آکوامن» هم در مکان سوم نشست. این فیلم در ششمین هفته نمایشش با فروش 7.4 میلیون دلاری در مجموع 1.09 میلیارد دلار فروخته و از فیلم «شوالیه تاریکی» کریستوفر نولان عبور کرده که فروشش 1.08 میلیارد دلار بود. این فیلم تا کنون سومین فیلم پرفروش کمپانی برادران وارنر شده است.

در مکان پنجم انیمیشن «مرد عنکبوتی: به درون دنیای عنکبوتی» با فروش 6.2 میلیون دلاری جای دارد که در هفتمین هفته نمایشش در مجموع 169 میلیون دلار فروخته است.

«کتاب سبز» در یازدهمین هفته نمایشش 5.4 میلیون دلار فروخت تا با نمایش در 2430 سالن سینما در مجموع 49 میلیون دلار فروخته باشد.

«مسیر سگی در راه خانه» فیلم هفتم، «اتاق فرار» فیلم نهم و «بازگشت مری پاپینز» فیلم دهم جدول هستند.

منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...