همکاری اسپیلبرگ و مندس در درام جنگ جهانی اول
سام مندس نویسندگی و کارگردانی درامی درباره جنگ جهانی اول به تهیهکنندگی استیون اسپیلبرگ را بر عهده خواهد داشت.
به گزارش فیلم نگاه و به نقل از هالیوود ریپورتر، سام مندس کارگردان برنده اسکار انگلیسی پس از ساخت دو فیلم «اسکای فال» و «اسپکتر» از مجموعه فیلمهای «جیمز باند»، اینبار برای ساخت درام جنگی «1917» پشت دوربین رفته و علاوه بر کارگردانی، نویسندگی مشترک این فیلم را نیز با کریستی ویلسون عهدهدار است.
استیون اسپیلبرگ با کمپانی «Amblin Partners» تهیهکنندگی فیلم «1917» را بر عهده دارد و بر اساس قرارداد تا 100 میلیون دلار در این پروژه سینمایی سرمایهگذاری میکند. همچنین قرار است این فیلم از دسامبر 2019 از طریق کمپانی یونیورسال پیکچرز توزیع شود.
سام مندس در ساخت دو فیلم نخست خود با اسپیلبرگ همکاری داشته است. زمانی که اسپیلبرگ مدیریت کمپانی دریم ورکس را بر عهده داشت، دو فیلم «زیبای آمریکایی» محصول 1999 و برنده اسکار بهترین فیلم و همچنین درام گنگستری «جاده تباهی» محصول 2002 با بازی تام هنکس هر دو به کارگردانی سام مندس ساخته شد.
استیون اسپیلبرگ درباره همکاری در این پروژه سینمایی گفت: "کمپانی ما از ساخت اولین فیلم مندس همواره خانه او بوده است و من از این که دوباره با وی در فیلمهای بسیار جسورانه و بلندپروازانهاش همکاری خواهیم داشت خوشحالم."
سام مندس پس از ساخت دو فیلم «اسپکتر» و «اسکای فال» از مجموعه فیلمهای «جیمز باند» اعلام کرد که دیگر فیلمی از این مجموعه را کارگردانی نخواهد کرد و قرار است قسمت جدید این فیلم اکشن را دنی بویل کارگردانی کند.
«اسکای فال» در سال 2012 با ثبت فروش 1/1 میلیارد دلاری در گیشه جهانی به پرفروشترین فیلم «جیمز باند» فیلم تبدیل شد و همچنین اولین فیلم انگلیسی نام گرفت که در این کشور به فروشی بیش از 100 میلیون پوند دست یافت. فیلم «اسپکتر» نیز در سال 2015 به فروش جهانی 880 میلیون دلاری رسید.
مندس در دو سال اخیر بیشتر زمان خود را صرف تئاتر کرده و چندین اثر از جمله نمایش بسیار موفق «فریمن» را در تئاتر «رویال کورت» و «وِست اِند» لندن به روی صحنه برده است.
دیدگاه ها
اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...