معرفی برندگان هفته منتقدان جشنواره فیلم کن 2018

جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۷:۴۵

فیلم «دیامانتینو» جایزه اصلی هفته منتقدان جشنواره فیلم کن را از آن خود کرد.

به گزارش فیلم نگاه و به نقل از هالیوود ریپورتر، بخش جانبی هفته منتقدان که در راستای جشنواره فیلم کن برگزار می‌شود با معرفی برندگان به پایان راه رسید.

در این بخش فیلم «دیامانتینو» به کارگردانی گابریل آبرانتس و دانیل اشمیت جایزه اصلی (نسپرسو گرند پرایز) را از آن خود کرد. این فیلم کمدی سورئال داستان فوتبالیستی را روایت می‌کند که از روزهای اوجش دور شده و با ماجراهایی روبه‌رو می‌شود.

ریاست هیات داوران بخش جانبی هفته منتقدان را یواخیم تریر کارگردان سرشناس نروژی بر عهده داشت.

جایزه بهترین فیلمنامه هفته منتقدان را بندیکت ارلینگسن برای درام محیط‌زیستی «زنی در جنگ» از آن خود کرد. در این فیلم داستان یک فعال محیط زیست و نبردش با صنایع مخرب آلومینیوم به تصویر کشیده شده است.

در این میان جایزه بهترین ستاره نوظهور که در بخش بازیگری اهدا می‌شود به فلیکس ماریتاد بازیگر فرانسوی رسید.

در بخش فیلم کوتاه فیلم‌های «هکتور مالو: آخرین روز سال» ساخته ژاکلین لنتزو و «روز عروسی» ساخته الیاس بلکدار جوایز اصلی را دریافت کردند.

پنجاه‌ودومین دوره بخش جانبی «هفته منتقدان» از 9 مِه شروع شد و روز 17 مِه به پایان رسید اما جشنواره فیلم کن تا 19 مه ادامه دارد و برندگان در مراسمی که شنبه (29 اردیبهشت) برگزار می‌شود، معرفی خواهند شد.

منبع : فیلم نگاه
برای ثبت دیدگاه خود، اپتدا وارد وسایت شوید.

دیدگاه ها

اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...