اسپایک لی و بازسازی «پیر پسر»
اسپایک لی بازسازی فیلم موفق «پیر پسر» چان-ووک پارک را بر عهده گرفت.
به گزارش فیلم نگاه و به گزارش امپایر، اسپایک لی قرار است با بازسازی «پیر پسر» فیلم موفق و جنجالی چان-ووک پارکِ کره ای بار دیگر به حال و هوا و سبک فیلمسازی اش در قبل از «معجزه در سنت آنا» (2008) بازگردد.
بر پایه همین گزارش، شرکت فیلمسازی دریم وُرکز که متعلق به استیون اسپیلبرگ است با به دست آوردن حقوق بین المللی بازسازی این فیلم با همکاری و مشارکت کمپانی پارامونت آن را تهیه کند.
این فیلم داستان مردی را روایت می کند که 15سال از زندگی اش را بدون هیچ توضیحی در یک سوئیت حبس می شود. او سرانجام آزاد می شود و با به دست آوردن پول و امکانات لازم به دنبال کشف این است که بفهمد چه کسی اینگونه زندگی اش را نابود کرده تا از او انتقام بگیرد.
«پیر پسر» که هم از سوی منتقدان و هم تماشاگران با استقبال روبرو شد در سال 2003 توسط فیلمساز معروف کره ای چان-ووک پارک ساخته شد.
اسپایک لی که به خاطر فیلم های معترضانه اش معروف شده، چندی پیش هم در مستندی تحت عنوان «اگر خدا بخواهد و نهر طغیان نکند» به موضوع انتشار نفت و آلودگی خلیج مکزیک پرداحته بود. لی پیش از «پیر پسر» ساخت فیلم جدیدش «اینک جهنم آغاز می شود» را آغاز خواهد کرد.
دیدگاه ها
اولین نفری باشید که در این باره چیزی می نویسد...